Biografie Tuur&Mike

Arthur ter Voert...

Tussen 1998 en 2015 was hij oprichter, leadzanger en toetsenist van de bekende cover- en nederpopband HIKE. Samen met Mike heeft hij hier ruim 17 jaar deel van uitgemaakt en hebben ze vanaf het begin een unieke onderlinge chemie dat ook direct opvalt bij het publiek. Onder andere bekend van de zomerhit Lekker lekker in de zon.  Met ruim 120 optredens per jaar in die tijd, weten ze inmiddels hoe een avond muzikaal ingevuld kan worden om te zorgen dat het al snel tot een feestelijk hoogtepunt komt! 

Ook was Arthur te zien in het RTL4 programma The Voice of Holland, seizoen 6 (2015-2016) waar hij in de 'battles' stond en uiteindelijk verloor van 'bijna-winnaar' Dave Vermeulen (Voltage).


Michael Kock... 

Voorheen beter bekend als ‘Mike van HIKE’ en in die tijd ook al muziekvriend en collega van Tuur. Mike is vrijwel vanaf het eerste uur actief geweest als gitarist en zanger van HIKE. 

Terwijl zijn gitaarpartijen altijd tot in de puntjes verzorgd door de speakers schallen, verliest Mike het publiek geen moment uit het oog. Altijd goedgehumeurd straalt hij een flinke portie positiviteit uit en bij oogcontact is zijn bekende ‘duimpje omhoog’ (sommigen krijgen een knipoog) onvermijdelijk!


Tuur&Mike... on a musical hike

Een live tweemansband die dus bestaat uit twee zeer ervaren muzikanten met 100% live zang en spel. We maken gebruik van een moderne licht- en geluidsinstallatie. Veel aandacht voor geluidskwaliteit, volume en het lichtplaatje dat perfect is afgestemd op het repertoire. We proberen ons te onderscheiden door muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd repertoire te combineren tijdens onze optredens.

We richten ons op zowel besloten als openbare feesten en gelegenheden. Een bedrijfsfeest, verjaardag, personeelsfeest, bruiloft, kleintje kermis  of (grand)café... het repertoire is zeer uitgebreid en vele genres kunnen de revue passeren. Alles gebracht met een stukje kwaliteit, show, zelfspot en humor! We proberen hierbij in te spelen op de wensen en reacties van het publiek. Van dance tot stevige rock en van Latin tot gezellige (Nederlandse) feestmuziek! Van 'Gouwe Ouwe classics' tot de meest moderne Top-40 hits. Een polonaise, meezinger of ballad.

Met Tuur&Mike ziet u een duo dat plezier uitstraalt, klinkt als een live band met een zeer volwassen geluid en een feestelijk passend lichtplaatje! Een optreden dat volop muzikaliteit en entertainment garandeert!


  • Prijs (vanaf): €1195,- 
  • Tijdsduur: op aanvraag
  • Techniek: op basis van licht en geluid tot 200 personen
  • Check beschikbaarheid


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram